Trenutno pregledavate Uključi me kulturno na 62. Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku

Uključi me kulturno na 62. Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:novosti

Na 62. Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku, u sklopu projekta Uključi me kulturno, prilagodili smo za slijepe i slabovidne 2 dječje predstave iz programa festivala. Predstavu gradskog kazališta Trešnja “Najljepši posao na svijetu” čija je izvedba bila 21. lipnja te predstavu Gradskog kazališta lutaka Split “Slonić distonić” izvedenu 27. lipnja.

Predstavu su pogledali korisnici Udruge gluhih i nagluhih Šibensko-kninske županije koji su doveli i svoju djecu na predstavu te su na taj način zajedno prisustvovali pravom inkluzivnom kulturnom događaju.

Ovime je uspješno završen projekt Uključi me kulturno – HNK u Šibeniku za osobe s oštećenjem sluha u kojem smo prilagodili ukupno 4 predstave te imali sveukupno 38 posjeta korisnika.

Zahvaljujemo se Ministrastvu kulture i medija na financijskoj podršci i prepoznavanju kvalitete projekta, partneru Udruzi gluhih i nagluhih Šibensko-kninske županije na velikom trudu i zalaganju među svojim korisnicima te HNK u Šibeniku na gostoprimstvu i spremnosti na suradnju.